| IV. Nyári Egyetem a közösségi részvétel fejlesztéséért |
|
A Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus Közösségfejlesztési Osztálya (és társszervezőik) a IV. Nyári Egyetem a közösségi részvétel fejlesztéséért szakmai rendezvénysorozatra hívja az érdeklődőket Kunbábonyba július 25-29 között. Mindazok jelentkezését várják, akik érdeklődnek a közösség- és településfejlesztő munka, a közösségi tervezés, valamint a szociálisszövetkezetek iránt. „Szabad állampolgárok - felhatalmazott közösségek” Az előadások és műhelymunkák tervezett témái: Szakmaközi együttműködés a közösségi szocializációért. Hogyan készítsük fel az embereket a részvételre? Mi az “empowerment”? Szocializációval az állampolgáriságért, a demokráciáért. Hogyan szerezzünk jogot a közösségi erőforrásokkal való gazdálkodásra? Egymásra utalva: az 1000 fő alatti települések jövőjéről. A “settlement” típusú házakról, a közösséggi szolgáltatások szervezéséről közösségi munkás- és falugondnoki hálózatokról, ökoiskolákról. Időpont: 2007. július 25-29. Találkozzunk, 2007. július 25-29. között a Civil Kollégiumban, amely július 27-én ünnepli megnyitásának 10. évfordulóját! Részletes információk találhatók: www.kka.hu kérhető: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. s a (1) 225-6013; (1) 201-5728 telefonszámokon.
Jelentkezési lap és tájékoztató Forrás: erikanet |