PMKI a facebook-on
Elérhetőségek
Cím: 2370 Dabas, Szt.          István u. 58.
Telefon/fax: 233-6910
E-mail: pmki@pmkult.hu

csik

Meghívó a Magyar Kórusok és Zenekarok Szövetsége – KÓTA Tisztújító KözgyűléséreSzeretettel meghívja szervezetük Tagjait és minden érdeklődőt, a hazai kórusélet jövőjéért felelősséget érző karnagyot, kórusénekest és kórusbarátot a Magyar Kórusok és Zenekarok Szövetsége – KÓTA Tisztújító Közgyűlésére 2012. szeptember 28-án, péntek, délután, 15.30 órára.

Helyszín: Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar „F” épület,

Zenei Tanszék, Kodály terem (1088. Múzeum körút 4-8.)

Regisztráció: 15.00 órától

A négyévenként megrendezésre kerülő tisztújító Közgyűlés keretében a Szövetség tagsága megválasztja az új Választmányt – és ezen keresztül az új Elnököt és Elnökséget -, valamint a Művészeti Bizottságot és a Felügyelő Bizottságot.

Kérjük, hogy akinek személyi javaslata van új vagy régi választmányi és művészeti bizottsági tagokra, azt küldje el sürgősen a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. E-mail címre vagy a KÓTA postacímére.

További információ és napirend: www.kota.hu

Hangsúlyozottan kérnek mindenkit, aki felelősen és aktívan szeretné befolyásolni a magyar kórusmozgalom létét, kórusaink jövőjét, feltétlenül jelenjen meg.

Kérik valamennyi tagukat, hogy továbbítsa minél több énektanárnak, kórusvezetőnek és kórustagnak ezt a meghívást. Fogjunk össze közös érdekeink képviseletéért, formáljuk közösen a magyar kórusszövetséget, a KÓTA-t. Ehhez valamennyiünk jelenléte szükséges!

Elérhetőségek:
Székhely:1014 Budapest, Szentháromság tér 6.

Levelezési cím: KÓTA, 1537 Budapest, Pf: 406.

Iroda: 1011 Budapest, Corvin tér 8. II/423. (Magyar Művelődési Intézet)

Tel: 225-3713, 411-0038 Fax: 411-0039 - E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Köszönettel, a KÓTA elnöksége és titkársága

 

 

 

 

 

 
csik
rss RSS hírolvasó
csik
Dokumentumtár
csik
Kiadványaink
Közművelődési Információk
Hirdetés
megjelentek legújabb kiadványaink
Hirdetés
Hirdetés
 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés