PMKI a facebook-on
Elérhetőségek
Cím: 2370 Dabas, Szt.          István u. 58.
Telefon/fax: 233-6910
E-mail: pmki@pmkult.hu

csik

MindenGyerek Konferencia - elindult a konkrét programokra való helyfoglalás

A MindenGyerek két napja alatt összesen 8 idősávban egyenként 4 program közül minden részvevő maga válogathatja össze a személyes konferenciaprogramját. A négy helyszín között van egy legfeljebb 100 részvevő fogadására alkalmas előadóterem, és három egyenként legfeljebb 35 részvevő fogadására alkalmas műhely. Időpont: 2012. október 4–5. Helyszín: Budapest II. kerület, Jurányi utca 1.

A MindenGyerek hagyományos munkaformája a műhely, mely a részvevőknek aktív részvételi lehetőséget biztosít, a különböző szakmákat gyakorló részvevők egymást is reflektálhatják, így tényleges és érdemi szakmaközi diskurzusokra is lehetőséget ad ez a munkaforma. Ebben az évben a szokottnál kicsit több részvevőt fogadnak a műhelyekben, ráadásul több műhelyt megosztottak két gazda között. Szervezők szerettek volna lenni minél több felkínált értékes programot hozzáférhetővé tenni a részvevőknek, így számukra egymástól nem távolinak tűnő témák gazdái között megosztották a 90 perces műhelyt. A programok gazdái vállalták így a szereplést – remélik, a részvevők visszaigazolják majd, hogy jól döntöttek.

Szintén csak azért, hogy minél több értéket segítsenek hozzáférhetővé tenni a közönség számára, ebben az évben mindkét napon folyamatosan fog működni egy előadóterem. Úgy egyeztek meg az előadókkal, hogy a részvevők számára tekintettel az egyes blokkok összes – legfeljebb három – előadásának elhangzása után biztosítanak lehetőséget aktív bekapcsolódásra a részvevőknek illetve a társakra is reflektálni az előadóknak.

A székek lefoglalása honlapukon történik, a szabad helyek erejéig, tehát érdemes mindenkinek minél előbb regisztrálnia, majd a regisztráció elfogadása után mielőbb foglalni.

A konferencia részletes programja

Regisztráció

Linkelő: MindenGyerek konferancia

Forrás:MindenGyerek

 

 
csik
rss RSS hírolvasó
csik
Dokumentumtár
csik
Kiadványaink
Közművelődési Információk
Hirdetés
megjelentek legújabb kiadványaink
Hirdetés
Hirdetés
 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés