PMKI a facebook-on
Elérhetőségek
Cím: 2370 Dabas, Szt.          István u. 58.
Telefon/fax: 233-6910
E-mail: pmki@pmkult.hu

csik

Tájékoztató a 2013 évi statisztikai adatgyűjtésről

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a KSH felhívására a 243/2011.(XI.22.) Korm. rendelet alapján alapfeladatként közművelődési tevékenységet (is) folytató intézmények vagy társadalmi szervezetek, gazdasági társaságok, vállalkozások részére a kötelező közművelődési statisztikai adatgyűjtés megkezdődött.

 

A közművelődési terület Pest megyei adatgyűjtését változatlanul intézményünk, a Pest Megyei Közművelődési Intézet koordinálja.

A kulturális statisztikai adatgyűjtő rendszer már 2013. január 5-től nyitva áll, a http://kultstat.emmi.gov.hu oldalról elérhető. Az aktuális kötelező adatszolgáltatást e rendszeren keresztül kell elvégezni!

Az elektronikus adatszolgáltatás teljesítését a rendszerből kinyomtatott szállítólevél igazolja. A szállítólevelek egy példányát vezetői aláírással hitelesítve kérjük intézményünknek megküldeni!

A település közművelődését segítő, pályázni szándékozó szervezetek részére fontos információ továbbá, hogy a Nemzeti Kulturális Alap a pályázataihoz feltételként támasztja a statisztikai adatszolgáltatás teljesítését, és kötelező mellékletként írja elő az erről szóló igazolást.

AZ ELEKTRONIKUS JELENTÉSEK HATÁRIDEJE: 2013. MÁRCIUS 1.

Beküldési cím: Pest Megyei Közművelődési Intézet – Dénes-Varga Zsuzsa, 1052 Budapest, Városház u. 7.

AZ EREDMÉNYES ÉS PONTOS ADATSZOLGÁLTATÁS ÉRDEKÉBEN 2013. JANUÁR 30-ÁN, SZERDÁN 9.30 ÓRÁTÓL A MEGYEHÁZA NYÁRI PÁL KONFERENCIA TERMÉBEN (1052 BUDAPEST, VÁROSHÁZ U. 7.) TÁJÉKOZTATÓT TARTUNK ELSŐSORBAN A STATISZTIKA KITÖLTÉSÉVEL FOGLALKOZÓ KOLLÉGÁK RÉSZÉRE, DE SZERETETTEL VÁRUNK MINDEN ÉRDEKLŐDŐT.

A RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKOK VISSZAJELZÉSÉT A Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. E-MAIL CÍMRE VÁRJUK.

 

 

 
csik
rss RSS hírolvasó
csik
Dokumentumtár
csik
Kiadványaink
Közművelődési Információk
Hirdetés
megjelentek legújabb kiadványaink
Hirdetés
Hirdetés
 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés