PMKI a facebook-on
Elérhetőségek
Cím: 2370 Dabas, Szt.          István u. 58.
Telefon/fax: 233-6910
E-mail: pmki@pmkult.hu

csik

Európai Ifjúsági Hét

2013-ban ismét megrendezik az Európai Ifjúsági Hét programsorozatot. Ismét megrendezik 2013. május 26. és június 2. között az Európai Ifjúsági Hét programsorozatot. A rendezvénysorozat célja, hogy felhívja a fiatalok és a velük foglalkozó szakemberek figyelmét az Európai Unió kínálta lehetőségekre. A programsorozat központi eseményeinek az Európai Parlament ad otthont.

 

A hét fókuszában az aktív állampolgárság, a fiatalok 2014-es EU-s választásokon való részvételének ösztönzése és a demokratikus közéletben való aktív szerepvállalása áll, valamint idén ünnepli az Európai Bizottság a fiatalokat támogató EU-s programok 25. évfordulóját!

A tervezett számos központi esemény egy része az Európai Parlamentben kerül megszervezésre az Európai Ifjúsági Fórum jóvoltából. Többek között sor kerül egy YO-Fest elnevezésű kétnapos fesztiválra, amelyen ifjúsági szervezetek képviselői és a Nemzeti Ifjúsági Tanácsok vezetői vesznek majd részt.

Idén is díjban részesülnek majd a Fiatalok Lendületben Program Nemzeti Irodái által nevezett kiemelkedő ifjúsági projektek.

Természetesen nemzeti szintű programokkal is lehet majd csatlakozni a programsorozathoz.

További információkat az esemény hazai programjairól hamarosan az Eurodesk honlapon olvashattok!

Forrás:Kultúrpont

 

 
csik
rss RSS hírolvasó
csik
Dokumentumtár
csik
Kiadványaink
Közművelődési Információk
Hirdetés
megjelentek legújabb kiadványaink
Hirdetés
Hirdetés
 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés