PMKI a facebook-on
Elérhetőségek
Cím: 2370 Dabas, Szt.          István u. 58.
Telefon/fax: 233-6910
E-mail: pmki@pmkult.hu

csik

Kezemben a kobakom Pest megyei gyermekbábos találkozó

 

 

A másfél évtizedig Koós Iván Gyermekbábos Találkozó nevet viselő program új köntösben, új címmel, de ugyanolyan magas színvonalon került megrendezésre 2013. május 11-én Biatorbágyon.

 

A Nemzeti Művelődési Intézet Pest Megyei Irodája és a Biatorbágyi Faluház együttműködésével megvalósuló „Kezemben a kobakom” Pest megyei gyermekbábos találkozón 9 bábcsoport mutatkozhatott meg a kiváló szakemberekből álló zsűri előtt.

A zsűri tagjai, Pilári Gábor és Vajda Zsuzsa bábművészek, a MárkusZínház vezetői

Szentirmai László bábművész, a Magyar Bábjátékos Egyesület elnöke, Kovács Hedvig a Magyar Bábjátékos Egyesület titkára, a színvonalas produkciókat követően igen nehezen hozták meg döntésüket, hogy ki legyen az az egy csoport, aki nyáron a Gyermekbábosok Országos Fesztiváljára, Egerbe utazik majd. Nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy a ceglédi Vadrózsák Bábcsoport méltó képviselője lesz majd a Pest megyei gyermekbábosoknak.

A program kiváló hangulatban telt, a résztvevő gyermeksereg és az őket kísérő szülők az egymástól való tanulás örömén túl egy egyedülálló, különleges középkori játékokat felvonultató szabadidős programnak lehettek részesei. Éltre szóló élményt kaptak továbbá Sarkadi Bence bábművésztől is, aki marionett bábjaival elvarázsolta a közönség minden tagját.

Képek a találkozóról:

 

 

 

 
csik
rss RSS hírolvasó
csik
Dokumentumtár
csik
Kiadványaink
Közművelődési Információk
Hirdetés
megjelentek legújabb kiadványaink
Hirdetés
Hirdetés
 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés