PMKI a facebook-on
Elérhetőségek
Cím: 2370 Dabas, Szt.          István u. 58.
Telefon/fax: 233-6910
E-mail: pmki@pmkult.hu

csik

Bekopogtunk az Ipoly mente kapuján…A Nemzeti Művelődés Intézet Pest Megyei Irodája a Kapunyitogató című projekt keretében május 26-án vasárnap Ipolydamásdra látogatott. A helyi szervezőkkel együtt az Age of Hope és a Voneszo Alapítvánnyal, egy igazi családi napra hívtuk a Damásdiakat. A vonzó programok az alig több mint 350 fős kis település apraját-nagyját megmozgatták.

 

A résztvevők egy izgalmas, játékos kalandtúrán vehettek részt, melyen számos kérdésre kellett megfelelniük a helyes megoldáshoz, és a továbbinduláshoz tudás, logika és ügyesség is kellett. A település többi érdeklődője a megújult modern játszótéren kézműves foglakozásokon vehetett részt; megtanulhatták az üvegfestést, agyagozhattak és elmélyülhettek a szalvéta hajtogatás rejtelmeiben.

A gyerekek számára a program fénypontja Dudó Bohóc műsorra volt, mert az Ipoly mentén élő gyerekek ritkán jutnak el Fővárosi Nagycirkuszba. Az előadás során a hagyományos bohócszámok mellett bűvészmutatványokat is láthattak, majd együtt játszhattak a bohóccal.

A nap végén a megújult ipolydamásdi IKSZT várta a családokat filmvetítésre.

Programunk bizonyította, hogy a civil szervezetekkel összefogva sikerült szinte a falu minden lakóját megszólítani és játékra hívni.

 

 

 

 
csik
rss RSS hírolvasó
csik
Dokumentumtár
csik
Kiadványaink
Közművelődési Információk
Hirdetés
megjelentek legújabb kiadványaink
Hirdetés
Hirdetés
 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés