PMKI a facebook-on
Elérhetőségek
Cím: 2370 Dabas, Szt.          István u. 58.
Telefon/fax: 233-6910
E-mail: pmki@pmkult.hu

csik

Új utak a közművelődési intézmények kommunikációjában” - szakmai fórum

Hogy a közművelődés területén is új szelek fújnak, már régóta nem kétséges – még ha ezek néha bizony meglehetősen gorombának, viharosnak is tűnnek. A Budapesti Művelődési Központ március 20-i tavaszköszöntő szakmai tanácskozásának célja, hogy ezeket az új szeleket megszelídítsük, vagy ha úgy tetszik: vitorlánkba hajtsuk.

A fórum arra ad kiváló alkalmat, hogy kávé és sütemény mellett áttekintsük kommunikációs és PR lehetőségeinket programjaink eladására a szabadpiac farkastörvényei között az információs társadalomban.

Akik ehhez segítséget nyújtanak:

  • Nagy Balázs Krisztián webdesigner, a Kaleidoskop.hu kulturális webmagazin főszerkesztője, a Budapesti Művelődési Központ munkatársa bemutatja, milyen fontossággal bír az „Intézményi arculat a virtuális világban”.
  • Csollány Éva, az MTI ágazatvezető munkatársa és Tóth Imre, az MTI termékmenedzsere bepillantást nyújtanak a nagy múltú hírügynökség munkájába, és bemutatják, miként tudnak a hírügynökségek segíteni a közművelődés propagandájában.
  • Kirchkeszner Ágnes, a Jövő Háza Központ kulturális programigazgatója a piacképes kulturális programok szakembereként áttekinti, „Mit tanulhat a közművelődés a kultúrától a PR területén?”

A beszélgetés moderátora Szabó Judit Nikoletta, a Budapesti Művelődési Központ PR menedzsere lesz.
A szakmai fórum időpontja: március 20. 10 óra.

Részvételi igényüket március 13-ig jelezhetik a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   e-mail címen, faxon a 371-2761 számon, vagy a 371-2775 telefonszámon Slézia Gabriellánál.

Forrás: bmknet.hu

 
csik
rss RSS hírolvasó
csik
Dokumentumtár
csik
Kiadványaink
Közművelődési Információk
Hirdetés
megjelentek legújabb kiadványaink
Hirdetés
Hirdetés
 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés