PMKI a facebook-on
Elérhetőségek
Cím: 2370 Dabas, Szt.          István u. 58.
Telefon/fax: 233-6910
E-mail: pmki@pmkult.hu

csik

Megjelent a Pest Megyei Közművelődési Intézet legújabb kiadványa "A Közművelődési Információk tizennyolc évfolyama" című tanulmány

Újabb tanulmánnyal bővült a Pest Megyei Közművelődési Intézet kiadványainak sora. A Közművelődési Információk különszámában megjelent Szádváriné Kiss Mária: "A Közművelődési Információk tizennyolc évfolyama" című munkája. A kötetet Kerekes László, nyugalmazott köztisztviselő, közművelődési szakember ajánlja:

 

 

 


"A szerző szakmai időutazásra invitálja az olvasót, abban a reményben, hogy aki megismerkedik a Közművelődési Információk szakmai folyóirat közel két évtizedes történetével, továbbra is szívesen veszi kezébe az újság aktuális számait és felfedezi a szakmai nyilvánosság mind nagyobb jelentőségét.
Azon túl, hogy a dolgozat kiváló népszerűsítője egy közművelődési szakmai periodikának – saját körén belül ma már az egyik legszínvonalasabbnak – és sokakban erősítheti a szakmai nyilvánosság fontosságát – számomra ennél többet nyújtott olvasása.
A jól kitalált szerkezet, a célratörő szerkesztés, a nyelvi kifejezés sallangmentessége és nem utolsó sorban a sokszínű és gazdag információ izgalmas olvasmánnyá teszi a tanulmányt. Az ismert történések, személyek, megélt helyzetek újraidézése új összefüggések felismerésére, továbbgondolására késztettek.
Az elmúlt két évtized a közművelődés, a közművelődési szakemberek számára fordulatokban gazdag, izgalmas és embert próbáló időszak volt. Pest megye kulturális életének történései leképezik az országban történt változásokat, sajátosságai színezik az országos képet.
Kis elfogultsággal úgy ítélem meg, hogy a szakmában élenjáró Pest Megyei Közművelődési Intézet egyre magasabb színvonalon látja el a törvényben előírt és fenntartója által elvárt feladatait.
Erről ad hírt, nyújt ismeretet, segítő tanácsot egyre igényesebben a Közművelődési Információk, melynek felelős szerkesztője, e könyv szerzője Szádváriné Kiss Mária.

Ajánlom a kiadványt szíves figyelmébe az „időutazásra” vállalkozó minden kollégámnak, olvasóknak, szerzőknek és jövendőbeli szerzőknek egyaránt."

Kerekes László, nyugalmazott köztisztviselő, közművelődési szakember

 

A kiadvány megrendelhető! A megrendelést postai úton (Pest Megyei Közművelődési Intézet 1052 Budapest, Városház u. 7.), faxon (06-1/233-6910), vagy e-mailben ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ) várjuk, a kért példányszám, a szállítási és a számlázási cím pontos megjelölésével. A megrendelést követően intézményünk a postaköltség felszámításával (2 kg-ig 280,- Ft) postai utánvéttel juttatja el a kiadványokat a megadott címre. A fenti művek személyesen is átvehetők intézményünk címén, hétfőtől péntekig 8-tól 14 óráig (a 233-6910-es telefonszámon történő egyeztetés után ettől eltérő időpontban is).

 

 

 
csik
rss RSS hírolvasó
csik
Dokumentumtár
csik
Kiadványaink
Közművelődési Információk
Hirdetés
megjelentek legújabb kiadványaink
Hirdetés
Hirdetés
 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés