PMKI a facebook-on
Elérhetőségek
Cím: 2370 Dabas, Szt.          István u. 58.
Telefon/fax: 233-6910
E-mail: pmki@pmkult.hu

csik

Pest megyei pályázatok

„Pest Megye önkormányzata fontos feladatnak tekinti, hogy a megyei, térségi, helyi illetve a regionális feladatok végrehajtásában részes (vagy megvalósítását vállaló) civil szervezetek önálló kezdeményezései pályázat útján támogatáshoz jussanak. Ezen segítséggel anyagi eszközeiket kiegészítve hatékonyabban munkálkodhatnak – vállalt feladataikat ellátva – a megye fejlesztésében.” (Idézet Pest Megye Közgyűlésének /2004. (III.19.) Pm. sz. rendeletéből, amely a civil szerveződéseket támogató keretekről szól, ezt a rendeletet módosította a KGY 9/2005 (...) Pm. sz rendelete.)
A rendelet meghatározza az adományozás rendjét a különböző keretekből (L. önszerveződő, öntevékeny Közösségeket Támogató Keret, Idegenforgalmi Keret, Kulturális Keret, Természet- és Környezetvédelmi Keret, Ifjúsági és Sport Keret, Iskolarendszeren kívüli szabadidős tevékenységet támogató Keret, Szociális Keret, Egészségügyi Keret, Köz- és Tűzbiztonsági Keret), amelyekhez évente egyszer nyújthatnak be kérelmet a pályázók.
A pályázók a pályázatok beadásának módjáról és a változásokról fontos információkat nyerhetnek a 9/2005 (...) Pm. sz. rendeletből.
Pályázni a www.palyazatok.pestmegye.hu honlapon keresztül vagy a Mellékletek-ben lévő adatlapok postai úton történő benyújtásával lehet. A Mellékletek tartalmazza: A keretekkel kapcsolatos hatáskör megoszlását (1. sz. melléklet); a Pályázati adatlapokat (2/a és 2/b sz. melléklet); a Támogatási szerződést (3. sz. melléklet); az Elszámoló lapot (4. sz. melléklet).


A pályázati kiírásokat és a pályázati tudnivalókat a mellékletekkel együtt a www.palyazatok.pestmegye.hu honlapon találják, ahol a pályázók az akkreditálás után elektronikusan is pályázhatnak.
Fontos információ, hogy a pályázatokon csak regisztrált felhasználó, és a felhasználó által képviselt szervezet vehet részt!!!

***
A Közép-magyarországi Régió és a Nemzeti Fejlesztési Tanács (NFT) – Regionális Fejlesztési Operatív Program aktuális pályázatait megtalálják a www.kozpontiregio.hu Internet címen.

 

 
csik
rss RSS hírolvasó
csik
Dokumentumtár
csik
Kiadványaink
Közművelődési Információk
Hirdetés
megjelentek legújabb kiadványaink
Hirdetés
Hirdetés
 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés