PMKI a facebook-on
Elérhetőségek
Cím: 2370 Dabas, Szt.          István u. 58.
Telefon/fax: 233-6910
E-mail: pmki@pmkult.hu

csik

Színjátszó-rendezők hétvégéje

Mindjárt itt van február 20. a Weöres Sándor Gyermekszínjátszó Találkozó jelentkezési határideje! Ne feledjék beküldeni a jelentkezési lapokat, a helyszín kiválasztásánál a jelentkezés sorrendjét kell figyelembe vennünk!!!


A Pest Megyei Közművelődési Intézet megpróbál a felkészülés döntő szakaszában a csoportvezető rendezők segítségetekre lenni, ezért


2009. március 7-8-ára (szombat-vasárnap) naponta 9-17 óra között
intenzív szakmai, tréninget szervezünk.


A szakmai hétvége helyszíne: Budapesten a Megyeháza épületében (a Városház utca felőli szárnyban lévő) földszinti konferenciaterem, ami hétvégén csak a Semmelweis u. 6. szám alatti bejáraton keresztül közelíthető meg.

A két napban elsősorban gyakorlati, módszertani programokkal készülünk, amit a csoportvezetők, aktív részvételével közösen tudunk megvalósítani. 

Javaslataink:
• várjuk a rendezők visszajelentkezését; akik vállalkoznak arra, hogy csoportjukkal együtt bejönnek a Megyeházára és készülő darabjukból a jelenlegi állapotában nyilvános próbát tartanak?
• Kovács Éva és Kis Tibor már vállalkozott rá, hogy készülő produkcióikat, amikkel a Weöres Sándor Gyermekszínjátszó Találkozóra készülnek, a fenti módon bemutatják.
• Kis Tibor csoportja egy kész előadást is bemutat nekünk (Kádár Kata). 
• Mód van arra is, hogy videón vagy DVD-n mutassák be készülő produkciótokat.
• A két nap programjának összeállításában lehetőség van verselemzésre, versrendezésre és a látottak, hallottak alapján a beszédállapot gyakorlati értékelésére, elemzésére is.

A cél: minél több produkciót megnézni, elemezni, értékelni, korrigálni, szakmai tanácsokkal segíteni azok végleges formába öntését.

A bemutatott produkciók értékelésében, a gyakorlatok korrekciós elemzésében, vezetésében részt vesznek Színjátszó Műhelyünk korábbi előadói és megyénk kiváló színjátszó-rendezői közül:

Benke Éva rendező, színházpedagógus, Kovácsné Lapu Mária, Kovács Éva, és Kis Tibor rendezők, drámatanárok.
 
A kétnapos tréninget minimum 15 fő részvétele esetén tudjuk megtartani.
A részvételi díj: 1300,- Ft
A két nap programjának összeállításához, egyeztetéséhez szükségünk van a résztvevők számára és a pontos igényeire.

Bővebb felvilágosítást a PMKI-ben Gaál Annától kapnak.
Elérhetőségei: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ; Tel.: 06-1-485-6970, 06-30-9391-777,
Fax:06-1-318-6806

 Várjuk a csoportvezető-rendezők sürgős jelentkezését!

 
csik
rss RSS hírolvasó
csik
Dokumentumtár
csik
Kiadványaink
Közművelődési Információk
Hirdetés
megjelentek legújabb kiadványaink
Hirdetés
Hirdetés
 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés