PMKI a facebook-on
Elérhetőségek
Cím: 2370 Dabas, Szt.          István u. 58.
Telefon/fax: 233-6910
E-mail: pmki@pmkult.hu

csik

Pest megyei színjátszók hétvégéje - Nagy sikerrel zajlottak le a XVIII. Országos Weöres Sándor Gyermekszínjátszó Találkozó megyei bemutatói

2009. április 4-én Tökölön a Művelődési Központ nagytermében, április 5-én pedig Vácott a Madách Imre Művelődési Központ színháztermében és kamara termeiben rendezte meg a Pest Megyei Közművelődési Intézet a megye gyermekszínjátszóinak seregszemléjét.

A tavaszi influenzajárvány sajnos tizenegy csoport részvételét megakadályozta a nagyhírű találkozón való bemutatkozásban, így Tökön tíz, Vácott pedig tizenegy produkciót értékelhetett a zsűri és az egymás előadására kíváncsi megyei gyermekszínjátszó-társadalom.
Szép számban jöttek el családtagok, barátok, érdeklődők is, hogy megismerkedjenek az elmúlt egy év során született legújabb előadásokkal. A tapasztaltak szerint elégedettek lehettek a látottakkal.
Elégedett volt a zsűri is, ugyanis döntésük értelmében 8 arany, 4 ezüst és 7 bronz minősítő oklevelet osztott ki a Magyar Drámapedagógiai Társaság képviseletében a zsűri elnöke.
Kitűnő hangulatban peregtek az előadások, melyeket igazi építő konzultáció követett a zsűri tagjai és a darabok rendezői között.
A rendezők nevében kimondhatjuk, hogy ez a hétvége Pest megyében a gyermekszínjátszóké volt.
Tájékoztatásul csatoljuk a két napon bemutatott előadások minősítéssekkel kiegészített forgatókönyvét.

A tököli bemutató minősítései >>>

A váci bemutató minősítései >>> 

Gaál Anna

Pillanatképek a tököli és a váci bemutatókról:

 

hh

h


h
h
h
h
h
h
h
h


h
h
h
h

h
h
h
h
  
 
csik
rss RSS hírolvasó
csik
Dokumentumtár
csik
Kiadványaink
Közművelődési Információk
Hirdetés
megjelentek legújabb kiadványaink
Hirdetés
Hirdetés
 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés