PMKI a facebook-on
Elérhetőségek
Cím: 2370 Dabas, Szt.          István u. 58.
Telefon/fax: 233-6910
E-mail: pmki@pmkult.hu

csik

Lezajlott a XIX. Országos Weöres Sándor Gyermekszínjátszó Találkozó Pest megyei bemutatóinak Tökölön megtartott rendezvénye
Nagy sikerrel lezajlott a gyermekszínjátszók évenkénti nagy seregszemléjének első Pest megyei bemutatója Tökölön a Művelődési Központ színháztermében.

Tizennégy színjátszó együttes, 210 színjátszó gyermek, tizennégy rendező és ugyanannyi alkotótárs segítő, közel ötven pedagógusokból és felnőtt szervezőkből álló csapat munkájának összefogásával szépszámú közönség részvételével valósult meg Tökölön a gyermekszínjátszó találkozó.
A Pest Megyei Közművelődési Intézet immár negyedik alkalommal vitte ki a megyei bemutatók egyikét a Csepel sziget vendégszerető városába. Intézményünk munkáját a Weöres Sándor Általános Iskola, a Szárny-nyitogató Alapfokú Művészeti Iskola és a Művelődési Központ és Könyvtár munkatársi gárdája segítette, társrendezőként csatlakozva a nagyrendezvény megvalósításához.
A zsűri tagjai: Szakall Judit a Magyar Drámapedagógiai Társaság képviseletében, az Országos Weöres Sándor Gyermekszínjátszó Találkozó főszervezője, Gabnai Katalin dráma-tanár, színikritikus, Benke Éva színjáték pedagógus, rendező voltak.
Döntésük értelmében két csoport arany minősítést, nyolc együttes ezüst minősítést, három bronz minősítést, egy csoport pedig a részvételért emléklapot kapott.
A rendezvény forgatókönyvét - az elnyert minősítések feltüntetésével - csatoltuk.
Néhány fotót is közlünk a bemutatóról. A későbbiekben további felvételek is megtalálhatók lesznek a bemutatóról.
Gratulálunk a színjátszóknak és rendezőiknek!
Gaál Anna
Fotók:
 hh
hh 
hh
hh 
 
hh
hh
 
 hh
hh
 
hh
hh
 
 hh
hh 
 

 
csik
rss RSS hírolvasó
csik
Dokumentumtár
csik
Kiadványaink
Közművelődési Információk
Hirdetés
megjelentek legújabb kiadványaink
Hirdetés
Hirdetés
 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés