PMKI a facebook-on
Elérhetőségek
Cím: 2370 Dabas, Szt.          István u. 58.
Telefon/fax: 233-6910
E-mail: pmki@pmkult.hu

csik

Lezajlott a XIX. Országos Weöres Sándor Gyermekszínjátszó Találkozó Pest megyei bemutatóinak Vácott megtartott rendezvénye

 

 

 

Nagy sikerrel lezajlott a gyermekszínjátszók évenkénti nagy seregszemléjének második Pest megyei - Vácott a Madách Imre Művelődési Központban megtartott bemutatója.
A rendezvényen eredetileg a tököli bemutatóhoz hasonlóan tizennégy színjátszó együttes vett volna részt, de egy csoport betegség miatt visszalépésre kényszerült.
A fellépő tizenhárom színjátszó együttes - 230 színjátszó gyermek, valamint rendezőik, alkotótársaik és szépszámú közönség részvételével valósult meg a gyermekszínjátszók újabb évenként megrendezésre kerülő Pest megyei seregszemléje. 
Vácra, a Madách Imre Művelődési Központba haza járnak a Pest megyei színjátszók, hiszen a művelődési intézmény szinte a kezdetektől helyet ad e nagyszabású gyermekszínjátszó rendezvénynek. Technikai munkatársaik ismerik az igényeket és elébe mennek a rendezők kéréseinek, a színházterem mellett a meglehetősen kevés nézőt befogadó kamarateremben is legjobb tudásuk szerint biztosítják a színjátszáshoz szükséges feltételeket.
 
A zsűri tagjai a váci bemutatón: Gabnai Katalin dráma-tanár, színikritikus, Benke Éva színjáték pedagógus, rendező és Körömi Gábor drámapedagógus, a csepeli Művészeti Iskola igazgatója voltak. Döntésük értelmében három csoport arany, öt együttes ezüst minősítést és öt csoport bronz minősítést kapott.

A rendezvény forgatókönyvét - az elnyert minősítések feltüntetésével - csatoltuk.
Néhány fotót is közlünk a bemutatóról. A későbbiekben további felvételek is megtalálhatók lesznek néhány előadásról.

Gratulálunk a színjátszóknak és rendezőiknek!
 

Gaál Anna
 
 
Fotók:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
csik
rss RSS hírolvasó
csik
Dokumentumtár
csik
Kiadványaink
Közművelődési Információk
Hirdetés
megjelentek legújabb kiadványaink
Hirdetés
Hirdetés
 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés