PMKI a facebook-on
Elérhetőségek
Cím: 2370 Dabas, Szt.          István u. 58.
Telefon/fax: 233-6910
E-mail: pmki@pmkult.hu

csik

Pest Megyei Versmondó Nap
A Pest Megyei Közművelődési Intézet az országos felmenő rendszerű versenyek időpontjához igazodva 2010. szeptember 25-én 10 órától rendezi meg a hagyományos Pest megyei versünnepet a Megyeházán.
2010. szeptember 25. (szombat) 10 óra, Megyeháza (1052 Budapest, Városház u. 7.) 
A program Pest megye amatőr ifjúsági és felnőtt versmondóinak találkozója, szakmai napja és egyben felmenő rendszerű verseny is, hiszen itt választja ki a zsűri azokat a versmondókat, akik a megyét képviselik majd például az Illyés Gyula Országos Versmondó Versenyen.
Várjuk azokat a budapesti versmondókat is, akik szeretnének az országos versenyre továbbjutni, mert számukra is ez az előválogató.

Részvételi feltételek: 
A versenyre 14 éves kortól lehet jelentkezni a Pest megyei versbarátoknak és az országos versenyre készülő budapesti versmondóknak. 
A jelentkezők a magyar és a világirodalom teljes köréből szabadon választhatnak 2 verset. Egy-egy mű előadásának terjedelme nem haladhatja meg a 4 percet. 
Az országos versenyre jelentkezőknek még nem kell a felhívás minden kritériumának megfelelni, de a zsűri kér egy-egy verset az országos kiírás szerint is.(Ez a felhívás megtalálható a www.pmkult.hu oldalon is.)

Nevezési határidő: 2010. szeptember 18.
Nevezéseket (jelentkező neve, életkora, elérhetősége, a művek szerző-cím felsorolása) a Pest Megyei Közművelődési Intézet címére küldhetik: 1052 Budapest, Városház u. 7. 
Fax: 06 1 318 6806, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .
További információ kérhető Szádváriné Kiss Máriától (e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
tel.: 06 20 264 4296)
 
csik
rss RSS hírolvasó
csik
Dokumentumtár
csik
Kiadványaink
Közművelődési Információk
Hirdetés
megjelentek legújabb kiadványaink
Hirdetés
Hirdetés
 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés