PMKI a facebook-on
Elérhetőségek
Cím: 2370 Dabas, Szt.          István u. 58.
Telefon/fax: 233-6910
E-mail: pmki@pmkult.hu

csik

Felhívás Színjátszó rendezői ismeretek - Színjátszó csoport vezetés alapfokú képzésre
2010. október 16-17-én indul a színjátszó-rendezői ismereteket nyújtó látogatási bizonyítványt adó képzéssorozat, melyre korlátozott számban még elfogadunk jelentkezést.
 
A Pest Megyei Közművelődési Intézet 00011621 azonosító számú Színjátszó rendezői ismereteket nyújtó alapfokú  120 órás, tanúsítványt adó képzést indít Pest megye oktatási és közművelődési intézményeiben dolgozó pedagógusok, színjátszó csoportok vezetői és érdeklődő  közművelődési szakemberek számára. 

A képzés célja:
Olyan amatőr színjátszórendezők képzése, akik alapszinten különböző típusú műsorok és színművek színpadra állítására képesek; felismerve és fejlesztve az amatőr színjátszás személyiség és közösségformáló jelentőségét, és ennek szervezésére és irányítására is vállalkoznak.

A jelentkezés feltételei:
Felsőfokú végzettség, valamint, hogy a jelentkező megfelelő adottságokkal (beszédkészség, ritmusérzék, szuggesztivitás) rendelkezzék.  

 A képzés tematikája:
Dramaturgia
Dráma és színjátéktörténet  
Alapgyakorlatok  
A színjátszás pedagógiája  
Rendezéselmélet  
Rendezési gyakorlat

Az ismeretek számonkérésének módja:
Elméleti (írásbeli – drámaelemzés, rendezőpéldány) és gyakorlati (vizsgarendezés)

A továbbképzés részvételi díja: 40.000,-Ft

Jelentkezni lehet intézményünknél levélben (1052 Budapest, Városház u. 7.), faxon a +36 1 3186806 számon és a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen. A felhívás és a jelentkezési lap letölthető honlapunkról (www.pmkult.hu).
 

A képzés 2010. október 16-17. indul, és 2011. júniusa közötti időszakban valósul meg.

A tanfolyam indításának feltétele: minimum 15 fő jelentkezése.  

A továbbképzéssel kapcsolatban bővebb felvilágosítást nyújt Gaál Anna a Pest Megyei Közművelődési Intézet főtanácsosa. Elérhetőségei: Tel/fax: 06-1-485-6887; 06-30-9391-777, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 
csik
rss RSS hírolvasó
csik
Dokumentumtár
csik
Kiadványaink
Közművelődési Információk
Hirdetés
megjelentek legújabb kiadványaink
Hirdetés
Hirdetés
 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés