PMKI a facebook-on
Elérhetőségek
Cím: 2370 Dabas, Szt.          István u. 58.
Telefon/fax: 233-6910
E-mail: pmki@pmkult.hu

csik

Pótjelentkezés a Pest megyei színjátszó-rendezői képzésre
Az elmúlt évek gyermek- és diák színjátszó találkozóin lezajlott értékelések, konzultációk és személyes beszélgetések során ismét felmerült az igény színjátszó-rendezői képzés indítására Pest megyében. 
Tudjuk, hogy a csoportokat vezető pedagógusok, közművelődési szakemberek legtöbbje nem tud intenzív – rendszeres időközönként több napos - tanfolyamokon részt venni, és 100.000 ,- Ft körüli részvételi díjat kifizetni. A szakmai ismereteket adó képzésre azonban nagy szükségük van, hiszen évről-évre komoly munkát végeznek csoportjuk felkészítésében.

A Pest Megyei Közművelődési Intézet egy egész tanéven áthúzódó – alkalmanként kevesebb elfoglaltságot igénylő – alacsonyabb részvételi díjért elérhető képzéssorozattal sietett az Önök segítségére. 
Képzéssorozatunkat 2010. októberében terveztük elindítani, de technikai akadály merült fel, ezért csak 2011. január 8-án keresztféléves formában indulhat el a képzés.
A változások miatt voltak, akik visszalépésre kényszerültek, ezért most lehetőséget szeretnénk teremteni a részvételre azok számára is, akik a 2011. januárja és novembere között megvalósuló képzésen részt szeretnének venni. Korlátozott számban ugyanis még elfogadunk jelentkezéseket.
A levelemhez mellékelem a képzés módosított felhívását és az aktuális jelentkezési lapot,a jelentkezési lap megküldése után részletes tájékoztatót küldök.
Kérdéseikkel a megadott elérhetőségeimen megkereshetnek.

Remélem felhívásunk érdeklődésre talál, és a 2011.januárjában elinduló Színjátszó rendezői – színjátszó csoport vezetési ismereteket nyújtó tanúsítványt adó képzéssorozatunk kínálta pótlólagos jelentkezéssel élnek. 

Várom jelentkezésüket, jelentkezéseteket.
 

Budapest, 2010. december 13..

Üdvözlettel:

Gaál Anna
főtanácsos
 

 
csik
rss RSS hírolvasó
csik
Dokumentumtár
csik
Kiadványaink
Közművelődési Információk
Hirdetés
megjelentek legújabb kiadványaink
Hirdetés
Hirdetés
 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés