PMKI a facebook-on
Elérhetőségek
Cím: 2370 Dabas, Szt.          István u. 58.
Telefon/fax: 233-6910
E-mail: pmki@pmkult.hu

csik

Képzőművészet


"A Múzsák ölelésében 2012"- Művészetek hagyományteremtő találkozója VáckisújfalunVáckisújfalu Község Önkormányzata tisztelettel meghív minden kedves érdeklődőt a Művészetek Hagyományteremtő Találkozójára 2012. október 19. 18.00 órára, a Közösségi Klubba,ahol festők, költők, zenészek randevúznak és alkotnak.

Bővebben...
 
Meghívó az "Őszi Tárlatra" című kiállításra Nagymarosra

 
A Nagymarosi Képzőművészeti Egyesület (NAKE)szeretettel meghív minden érdeklődőt 2012 szeptember 29-én 16 órára az " Őszi tárlat" című kiállításának megnyitójára, melynek  helyszíne a nagymarosi Művelődési Ház.

Bővebben...
 
Indul a Pest Megyei Képzőművészeti Műhely 2012-13-as évada2012. október 13-án szombaton 9 órakor már hatodik évadát indítjuk a Pest megye amatőr képzőművészei számára szervezett képzéssorozatnak.
A kilenc alkalomból álló elméleti és - a fővárosi helyszínt választó alkotók számára - a gyakorlati foglalkozások minden hónap második szombatján, Budapesten a Megyeháza konferenciatermében zajlanak.

Bővebben...
 
Indul a Pest Megyei Képzőművészeti Műhely 2012-13-as évada2012. október 13-án szombaton 9 órakor már hatodik évadát indítjuk a Pest megye amatőr képzőművészei számára szervezett képzéssorozatnak.
A kilenc alkalomból álló elméleti és - a fővárosi helyszínt választó alkotók számára - a gyakorlati foglalkozások minden hónap második szombatján, Budapesten a Megyeháza konferenciatermében zajlanak.

Bővebben...
 
„Művészetek Szerelmese” Amator Artium - Pest Megyei Tárlat – 20112011. augusztus 29.- szeptember 1. között lezajlott a XXI. Országos Képző-és Iparművészeti Tárlat Pest megyei kiállítására jelentkezett alkotók pályaműveinek átvétele és zsűrizése.
Bővebben...
 
Az Amator Artium „Művészetek Szerelmese” XXI. Országos Képző- és Iparművészeti Tárlat Pest megyében benyújtott alkotások listája és eredményei
A benyújtott alkotások listája és eredménye letölthető innen>>>
 
Részletes tájékoztató a Pest Megyei Amatőr Tárlatról!


A XXI. Országos Képző-és Iparművészeti Tárlat felhívásához csatlakozva a Pest Megyei Közművelődési Intézet ismét megrendezi az MMIKL által „Művészetek szerelmese” alcímmel háromévenként meghirdetésre kerülő amatőr művészek nagy megyei és országos seregszemléjét. A Pest Megyei Amatőr Tárlat kiállításának Vácott a Madách Imre Művelődési Központ ad helyet: 2011. november 4-27. között.
Bővebben...
 
Pest Megyei Amatőr Tárlat 2011


A XXI. Országos Képző-és Iparművészeti Tárlat felhívásához csatlakozva a Pest Megyei Közművelődési Intézet ismét megrendezi az MMIKL által „Művészetek szerelmese” alcímmel háromévenként meghirdetésre kerülő amatőr művészek nagy megyei és országos seregszemléjét.
Bővebben...
 
“Művészetek szerelmese” - Pályázati felhívás az “Amator Artium” XXI. Országos Képző- és Iparművészeti Tárlat Pest megyei kiállítására


A Pest Megyei Közművelődési Intézet és a Váci Madách Imre Művelődési Központ a Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus Művészeti Programok Főosztályával együttműködve, pályázatot hirdet a megye területén élő, vagy tanuló magyar anyanyelvű nem hivatásos  képző-és iparművészek (autodidakta, rajztanár és naiv alkotók) számára.
Bővebben...
 
A Pest Megyei Képzőművészeti Műhely 2011. évi foglalkozási napjai


A Pest Megyei Képzőművészeti Műhely 2010. december 11-i foglalkozásán egyeztettük a következő naptári év képzésnapjait: 
Bővebben...
 
Indul a Pest Megyei Képzőművészeti Műhely újabb képzéssorozata

2010. szeptember 11-én 10 órai kezdettel ismét találkoznak Pest megye amatőr alkotói, hogy folytatódjék – immár a negyedik - tartalmas képzéssorozat újabb évada. A jól bevált gyakorlatnak megfelelően délelőttönként vetítettképes műveszettörténeti, esztétikai, előadásokat  tart Bálványos Huba Munkácsy-díjas grafikusművész, a képzéssorozat művészeti vezetője, majd délelutánonként a budapesti helyszínt választott képzőművészek gyakorlati foglalkozásával folytatódik a program.
 
Bővebben...
 
„HÁROM ÉV” A Pest Megyei Képzőművészeti Műhely beszámoló kiállítása Nagymaroson


Különleges kiállítás megnyitására került sor 2010. június 13-án délelőtt a Nagymarosi Képzőművészeti Egyesület Váci út 21. szám alatti kiállítótermeiben.
Bővebben...
 
Meghívó a „Három év” - A Pest Megyei Közművelődési Intézet Képzőművészeti Műhelye három éves képzéssorozatának beszámoló kiállítására

 


A Pest Megyei Közművelődési Intézet tisztelettel meghívja Önt  a „HÁROM ÉV” címmel rendezett a Pest Megyei Képzőművészeti Műhely 2007–2010 között lezajlott képzéssorozata BESZÁMOLÓ KIÁLLÍTÁSÁNAK MEGNYITÓJÁRA 2010. június 13-án (vasárnap) 10 órára Nagymarosra.

Bővebben...
 
Pest Megyei Közművelődési Intézet Képzőművészeti Műhelyének 2009-2010. évi programsorozata

A 2009 júniusában azzal zártuk a műhelymunka programjait, hogy ősszel tovább folytatjuk a Képzőművészeti Műhelyünk elméleti és gyakorlati foglalkozásait.

Bővebben...
 
Indul a Képzőművészeti Műhely képzéssorozata

Kedves Alkotó Barátunk! Az elmúlt évben a nyári alkotó tábor és az „Amator Artium” Pest megyei Tárlatának szervezése során megegyeztünk abban, hogy 2009 tavaszán tovább folytatjuk a Képzőművészeti Műhelyünk elméleti és gyakorlati foglalkozásait.

Bővebben...
 
Amator Artium "Művészetek Szerelmese" Pest megyei kiállításának megnyitója - Dabas

A Pest Megyei Közművelődési Intézet és a dabasi Kossuth Művelődési Központ és a Galéria Alapítvány tisztelettel meghívja Önt az Amator Artium „Művészetek Szerelmese” XX. Országos Képző- és Iparművészeti Tárlat Pest megyei kiállítására és a „Pest Megyei Amatőr Tárlat – 2008” címmel megjelenő album bemutatójára 2009. január 23-án (péntek) 17 órára Dabasra, a Kossuth Művelődési Központba.

Bővebben...
 
Megnyílt a Pest Megyei Amatőr Tárlat
Bővebben...
 
Alkotni öröm - Egy képzési folyamat margójára

A Pest Megyei Közművelődési Intézet rendszeresen, így 2005-ben is, csatlakozott a Magyar Művelődési Intézet akkor XIX. Országos Tárlatához, és a megye amatőr alkotóinak részvételével, nagy sikerrel megrendezte a Pest Megyei Tárlatot.

Bővebben...
 
Az Amator Artium „Művészetek Szerelmese” XX. Országos Képző- és Iparművészeti tárlatra benyújtott alkotások listája és eredménye
Bővebben...
 
Felhívás a XX. Országos Képző- és Iparművészeti Tárlat Pest megyei kiállítására

A Pest Megyei Közművelődési Intézet és a Váci Madách Imre Művelődési Központ a Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus Művészeti Programok Főosztályával együttműködve, pályázatot hirdet a megye területén élő, vagy tanuló magyar anyanyelvű nem hivatásos  képző-és iparművészek (autodidakta, rajztanár és naiv alkotók) számára.

Bővebben...
 


csik
rss RSS hírolvasó
csik
Dokumentumtár
csik
Kiadványaink
Közművelődési Információk
Hirdetés
megjelentek legújabb kiadványaink
Hirdetés
Hirdetés
 
Hirdetés
feed-image Feed Entries
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés